Klantenservice medewerker Leeuwarden

Servicedeskmedewerker Eneco

Standplaats Groningen
Vakgebieden Klantteams
Opleidingsniveau HBO MBO
Dienstverband Uitzendwerk
Uren per week 16 uur per week
Salaris € 9,44 per uur

Wat ga jij doen

Als klantenservice medewerker voor Eneco ga je aan de slag op de afdeling customer care. Het draait daar maar om één ding: een optimale beleving voor de klant én voor jou als medewerker. Daar ga jij samen met je collega’s voor zorgen. Je beantwoordt alle prangende vragen. En is een klant ontevreden? Dan bied jij een passende oplossing aan, zodat ze met een positief gevoel de telefoon ophangen. Naast geweldige communicatieve vaardigheden ben jij ook goed in schrijven. Wij helpen namelijk niet alleen klanten per telefoon bij Eneco, maar ook per mail en chat. Daarnaast ben je ook goed in het oppikken van behoeftes van klanten. Hierdoor kun jij als geen ander servicegericht verkopen. Dit klinkt misschien spannend, maar dat is helemaal niet nodig. Coaches van Cendris helpen je daar namelijk bij. Dat begint al bij de betaalde inwerktraining, maar ook tijdens de Cendris Raakt-sessies op ons kantoor in Groningen.

Wat bieden wij

 • Brutosalaris van € 9,44 bruto per uur. Jonger dan 21 jaar? Dan gelden de jeugdschalen;
 • Flexibiliteit: jij kunt zelf aangegeven wanneer je het liefste werkt;
 • Betaalde training waarin jij wordt klaargestoomd voor de functie;
 • Doorgroeimogelijkheden: denk jij na een tijdje meer te kunnen dan kun je gewoon solliciteren als coach, trainer, floormanager of zelfs teammanager;
 • Opbouw van vakantiegeld en vakantie uren plus een reiskostenvergoeding;
 • Cendris Coins: spaar voor leuke cadeaus en dagjes uit;
 • Schrijf je in voor eenmalige of tijdelijke klussen op Talent Lab en laat jouw talent stralen. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers voor projectgroepen.

Wat vragen wij

 • Minimaal 16 uur per week beschikbaar. Meer uren is ook mogelijk (tot 36 uur per week);
 • Communicatief vaardig en je kan oplossingsgericht denken;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • In een informele omgeving voel jij je thuis.

Voor welk bedrijf werk je

Werken bij Cendris betekent: sfeer, flexibiliteit, diversiteit en aandacht voor de mens. Iedereen krijgt bij ons de vrijheid en verantwoordelijkheid om zichzelf en hun talent te blijven ontwikkelen en ontplooien. Met trainingen, coaching en meerdere doorgroeimogelijkheden. Je kunt bij Cendris werken voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers en aansprekende merken. Samen zorgen we voor tevreden klanten. Want als jij er even niet uitkomt, dan staan er altijd collega’s, coaches en teammanagers klaar om jou te helpen.

Interesse?
Zie jij jezelf wel werken als servicedeskmedewerker voor Eneco? Solliciteer dan via de button op deze vacature. Heb je eerst nog vragen over de functie, werktijden of arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met het recruitmentteam via werkenbij@cendris.com.

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in de vacature: Servicedeskmedewerker Eneco

Om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, is een aantal velden op deze pagina verplicht. Deze zijn aangegeven met een *. De optionele velden kun je leeglaten maar hoe meer informatie je ons geeft, hoe makkelijker wij jouw reactie in behandeling kunnen nemen. Neem dus even de tijd om precies te in vullen wat je aan ons wilt laten. Succes!

 
 
 
 
 

Vragen?

Recruitment Team Eneco

 • support252 [at] dialoogmanager [dot] nl