Klantenservice medewerker Leeuwarden

Klantenservice medewerker Eneco

Standplaats Leeuwarden
Vakgebieden Klantteams
Opleidingsniveau HBO MBO
Dienstverband Uitzendwerk
Salaris € 9,44 per uur

Wat ga jij doen

Als klantenservice medewerker voor Eneco ga je aan de slag op de afdeling customer care. Het draait daar maar om één ding: tevreden klanten. En daar zorg jij samen met je collega’s voor. Je beantwoordt alle prangende vragen. En is een klant ontevreden? Dan bied jij een passende oplossing aan, zodat ze met een positief gevoel de telefoon ophangen. Naast geweldige communicatieve vaardigheden ben jij ook goed in schrijven. Bij Eneco komen de vragen namelijk ook per mail en chat. Daarnaast ben je ook goed in het oppikken van behoeftes van de klanten. Hierdoor kun jij als geen ander servicegericht verkopen. Dit klinkt misschien spannend, maar dat valt hartstikke mee. Coaches van Cendris helpen je daar namelijk bij. Dat begint al bij de betaalde inwerktraining, maar ook tijdens de trainingsdagen op ons kantoor in Leeuwarden.

Wat bieden wij

Als klantenservice medewerker voor Eneco kun je alle kanten op!

  • Salaris van € 9,44 bruto per uur. Jonger dan 21 jaar? Dan gelden de jeugdschalen (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/minimumloon/bedragen-minimumloon/bedragen-minimumloon-2019);
  • Opbouw van vakantiegeld en vakantie-uren plus een reiskostenvergoeding;
  • Werk vanuit ons moderne bedrijfspand of op den duur vanuit huis; 16 tot 36 uur per week;
  • Betaalde training, waarin jij wordt klaargestoomd voor de functie;
  • Doorgroeimogelijkheden: als jij het goed doet kan je doorgroeien tot coach, trainer, floormanager of zelfs teammanager;
  • Cendris Coins: spaar voor leuke cadeaus en dagjes uit.

Wat vragen wij

  • Minimaal 16 uur per week beschikbaar;
  • Meer uren is natuurlijk mogelijk, zelfs tot aan fulltime (36 uur per week);
  • Communicatief vaardig en je kan oplossingsgericht denken;
  • In een informele omgeving voel jij je thuis.

Voor welk bedrijf werk je

Bij Cendris werken mensen die van aanpakken houden, een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben en openstaan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

Eneco is een duurzame energieleverancier. Ze willen energie ook in de toekomst voor iedereen betrouwbaar, betaalbaar en schoon houden. Alle klanten van Eneco krijgen daarom 100% groene stroom, tegen dezelfde prijs als gewone stroom. Ze willen zo samen met de klant inzetten op verduurzaming.

Interesse?
Zie jij jezelf wel werken als klantenservice medewerker voor Eneco? Solliciteer dan via de button op deze vacature. Heb je eerst nog vragen over de functie, werktijden of arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Marieke van het recruitmentteam via werkenbijcendris@cendriscc.com.

De vacature 'Klantenservice medewerker Eneco' is niet langer beschikbaar.

Vragen?

Recruitment Team Eneco