Eneco

Helpdeskmedewerker bij VGZ of Menzis

Jij maakt alles rondom zorgverzekeringen een stukje makkelijker én leuker. Want als verzekerden van VGZ of Menzis bellen, ben jij degene die al hun vragen beantwoordt. In begrijpelijke taal en met een ‘personal touch’. Bijvoorbeeld door een kaartje te sturen als een pasgeboren baby wordt aangemeld op de polis. Dankzij de betaalde training en coaching vanuit Cendris kan je ook zonder ervaring aan de slag. Omdat je bij deze functie een hoop verantwoordelijkheid draagt, heb je een Wft Zorg-diploma nodig. Deze kan je betaald via ons halen en staat ook nog eens super op je cv!

Ik wil aan de slag!

Geef aan wanneer jij kan werken en wij plannen je in: voor of na college, als de kids op school zitten (of op bed liggen), na het sporten of juist in het weekend. Al vanaf 12 uur per week. Kan je daaromheen gewoon jouw ding blijven doen.

Bekijk de vacatures  Ontdek de voordelen

VGZ & Menzis vacatures

Bij Cendris loopt alles op rolletjes

… en door naar jouw baan bij Cendris!

Jij ziet jezelf al helemaal zitten op die bureaustoel in het contact center van Cendris. Maar een zorgverzekeraar past niet zo goed bij jou of je vindt geen vacature in de buurt. Niet getreurd… Er zijn nog veel meer aansprekende merken waarvoor jij aan de slag kan als klantenservice medewerker bij Cendris. Ontdek het in 3, 2, 1

Werk bij Cendris Check alle vacatures

Waar kan je aan de slag voor VGZ & Menzis?
Waar kan je aan de slag voor VGZ & Menzis_mobile

Contact

We leren jou graag kennen. Even geen tijd om bij ons op kantoor langs te komen? Dan bellen we toch. Of appen, als bellen nu niet uitkomt. Laten we contacten, op de manier die bij jou past.

Laat een bericht achter