Eneco

Callcentermedewerker bij Eneco

Jij houdt wel van een uitdaging. Als er iemand belt met een vraag dan geef je uiteraard eerst het juiste antwoord. Daarna lukt het jou ook nog om extra diensten van Eneco erbij te verkopen als ze dat nodig hebben. Nog geen ervaring met klantcontact? No problem! Dat leer je allemaal tijdens de betaalde trainingen. Geef aan wanneer jij kan werken en wij plannen je in: voor of na college, als de kids op school zitten (of op bed liggen), na het sporten of juist in het weekend. Thuis of bij ons op kantoor. Kan je daaromheen gewoon jouw ding blijven doen.

Bekijk de vacatures Ontdek de voordelen

Eneco vacatures

Bij Cendris loopt alles op rolletjes

… en door naar jouw baan bij Cendris!

Jij ziet jezelf al helemaal zitten op die bureaustoel in het contact center van Cendris. Maar energieonderneming Eneco past niet zo goed bij jou of je vindt geen vacature in de buurt. Niet getreurd… Er zijn nog veel meer aansprekende merken waarvoor jij aan de slag kan als klantenservice medewerker bij Cendris. Ontdek het in 3, 2, 1

Werk bij Cendris Check alle vacatures

Waar kan je aan de slag voor Eneco?
Waar kan je aan de slag voor Eneco_mobile

Contact

We leren jou graag kennen. Even geen tijd om bij ons op kantoor langs te komen? Dan bellen we toch. Of appen, als bellen nu niet uitkomt. Laten we contacten, op de manier die bij jou past.

Laat een bericht achter