T-Mobile_Ga voor de sterkste verbinding

Klantenservice medewerker T-Mobile Thuis

Je spreekt allerlei klanten, beantwoordt vragen en lost problemen op. En dat alles om jouw doel te halen: klanten van T-Mobile Thuis helpen en blij maken. En dat lukt je ook dankzij de betaalde training, coaching en jouw inlevingsvermogen. Geef aan wanneer jij kan werken en wij plannen je in: voor of na college, als de kids op school zitten (of op bed liggen), na het sporten of juist in het weekend. Kan je daaromheen leuke dingen blijven doen. Doe je het goed dan kan je ook thuiswerken.

Bekijk de vacatures  Ontdek de voordelen

Testimonial_Ik ga altijd met veel plezier naar mijn werk

T-Mobile Thuis vacatures

Bij Cendris loopt alles op rolletjes

… en door naar jouw baan bij Cendris!

Jij ziet jezelf al helemaal zitten op die bureaustoel in het contact center van Cendris. Maar T-Mobile Thuis is niet helemaal jouw ding of je vindt geen vacature in de buurt. Niet getreurd… Er zijn nog veel meer aansprekende merken waarvoor jij aan de slag kan als klantenservice medewerker bij Cendris. Ontdek het in 3, 2, 1

Werk bij Cendris Check alle vacatures

Waar kan je aan de slag voor T-Mobile Thuis?
Waar kan je aan de slag voor T-Mobile Thuis_mobile

Contact

We leren jou graag kennen. Even geen tijd om bij ons op kantoor langs te komen? Dan bellen we toch. Of appen, als bellen nu niet uitkomt. Laten we contacten, op de manier die bij jou past.

Laat een bericht achter