Alles op rolletjes bij Cendris_campagnevisual
Alles op rolletjes bij Cendris_campagnevisual_mobile

Alles op rolletjes... en door!

Van college naar het terras. Van de kids naar school brengen door naar de sportschool, de dag afsluiten met een feestje. En weer door! Oh ja, en tussen dat alles door moet er ook nog gewerkt worden. Gelukkig past een baan bij Cendris supergoed in je leven. Je spreekt allerlei klanten, beantwoordt vragen en lost problemen op. Jij zit er lekker in en regelt het wel. Als klantenservice medewerker bij Cendris loopt alles op rolletjes.

Check de vacatures Ga door!

Bepaal je eigen werktijden

Werk 12 tot 36 uur per week: doordeweeks, ‘s avonds, in het weekend of een mix

Eén team, één taak

Samen met je collega’s maak jij klanten blij. En elkaar. Want samen werken is toch wel het allerleukst

Salaris +

Volledig betaalde inwerktraining, spaar voor de mooiste cadeaus met onze Cendris Coins en meer

Desktop+Mobile-3USP

Aandacht voor jou en onze klanten

Werken bij Cendris betekent sfeer, flexibiliteit, diversiteit en aandacht voor jou als collega. Jij krijgt de kans om je talent te ontdekken. Om jezelf verder te ontwikkelen. Met trainingen, coaching en doorgroeimogelijkheden. Werk voor één van de meest uiteenlopende opdrachtgevers of aansprekende merken, zoals T-Mobile, Eneco, VGZ en Menzis. Parttime of fulltime. Zo past deze baan perfect in jouw leven.

T-Mobile Thuis

Desktop_Mobile-Merken_TMobileJouw doel is om klanten van T-Mobile Thuis happy maken en al hun vragen te beantwoorden. Ontdek hoe het is om op de klantenservice van T-Mobile Thuis te werken door op het logo of de button te klikken. Check de vacatures, ontdek de voordelen en meer.

Werk voor T-Mobile Thuis

Eneco

Desktop_Mobile-Merken_EnecoJouw functie bij Eneco is een mix van klantcontact, service én commercie. Benieuwd of werken bij het contactcenter van Eneco iets voor jou is? Klik op het logo of de button en check meteen de vacatures, de voordelen van deze baan en meer.

Werk voor Eneco

Zorgverzekeraars

Desktop_Mobile-Merken_VGZ_MENZISJij beantwoordt telefonisch vragen van verzekerden bij Coöperatie VGZ en Menzis. Altijd al willen weten hoe het is om op de helpdesk van een zorgverzekeraar te werken? Klik dan op het logo of de button voor de vacatures, de arbeidsvoorwaarden en meer. 

Werk voor VGZ of Menzis

T-Mobile Thuis

Desktop_Mobile-Merken_TMobileJouw doelen zijn klanten van T-Mobile Thuis happy maken, al hun vragen beantwoorden en problemen oplossen.
Ontdek meer

Eneco

Desktop_Mobile-Merken_EnecoJouw functie bij Eneco is een mix van klantcontact, service én commercie. Al vanaf 16 uur per week.
Ontdek meer

Zorgverzekeraars

Desktop_Mobile-Merken_VGZ_MENZISJij beantwoordt telefonisch vragen van verzekerden bij Coöperatie VGZ en Menzis.
Ontdek meer

Bij Cendris staat jouw ontwikkeling centraal_testimonial

Vacatures bij Cendris

Contact

We leren jou graag kennen. Even geen tijd om bij ons op kantoor langs te komen? Dan bellen we toch. Of appen, als bellen nu niet uitkomt. Laten we contacten, op de manier die bij jou past.

Laat een bericht achter