Werken bij Cendris

Bezorg jij de wereld een glimlach?

Welkom bij Cendris!

Iedere dag verzorgen wij persoonlijk en warm klantcontact voor onze opdrachtgevers. Met honderden collega’s, verdeeld over het hele land en zelfs in Suriname, zetten we ons dagelijks in voor hetzelfde doel: de ultieme beleving voor de opdrachtgever en hun eindklant. Bij ons staat de mens altijd centraal. Of het nu gaat om onze eigen mensen of de opdrachtgever, wij geloven dat oprechte aandacht de mooiste resultaten geeft.

Alles wat we doen draait om warm, persoonlijk contact. Dat begint bij onze medewerkers: jij als mens en alle collega's om je heen. Of je nu contactspecialist, directeur, teammanager of recruiter bent, we helpen en motiveren elkaar iedere dag. Blindstaren op verbeterpunten past niet bij ons, we kijken liever naar jouw talenten. Bij Cendris ondersteunen we elkaar, en helpen we elkaar groeien.

Wie zoeken wij

Iedereen moet zich welkom voelen. We zijn op zoek naar aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je graag de ruimte en flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten. Je kunt bij Cendris werken voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers en aansprekende merken. Neem zeker even een kijkje bij het vacatureoverzicht!

Waarom bij Cendris werken?

  • Sfeer: Onze medewerkers hebben op een informele en laagdrempelige manier contact met hun leidinggevende en voelen zich onderling sterk met elkaar verbonden. We doen er bij Cendris in ieder geval alles aan om ervoor te zorgen dat jij het naar je zin hebt!
  • Flexibiliteit: We komen onze medewerkers graag tegemoet als het op flexibiliteit aankomt, bijvoorbeeld met passende beschikbaarheden, avondshifts of de mogelijkheid om thuis te werken op meerdere projecten. Werken wanneer jij dit het liefst wilt; hoe fijn is dat?!
  • Diversiteit: Doordat we op veel verschillende manieren klantcontact verzorgen, kunnen we onze medewerkers veel afwisseling en uitdaging bieden. Iedereen is welkom! We hebben niet alleen diverse projecten, maar ook een grote diversiteit aan fijne collega’s waar je terecht kunt.
  • Aandacht voor de mens: Onze collega's krijgen de vrijheid en verantwoordelijkheid om zichzelf en hun talent te blijven ontplooien en ontwikkelen, dit avontuur begint al vanaf dag 1 met een vliegende start. Je krijgt op onze projecten natuurlijk de nodige training en coaching om je werk goed uit te kunnen oefenen, maar ook daarnaast bieden we nog tal van mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.