Maak 100 procent kans met jouw stem
Maak 100 procent kans met jouw stem

Maak 100% kans met jouw stem

Een loterij winnen is een kwestie van geluk. Maar dat heb jij niet nodig, want met jouw stem verdien je gegarandeerd geld. Hoe? Door klanten van de Nederlandse Loterij te helpen. Hoeveel? It’s up to you. Jij bepaalt namelijk zelf hoeveel uur per week je wilt werken. Maar dit kunnen wij je verzekeren: als klantenservice medewerker bij Cendris maak jij 100% kans op een leuke baan met gezellige collega’s. Én krijg je een 1/5 Staatslot cadeau als je bij ons op gesprek komt.

Ontdek meer Bekijk de vacatures

 • fijne sfeer
  Samen uit, samen werken

  Jouw collega’s zijn zo gezellig dat je ze ook buiten werktijd vaak ziet. Samen naar de film, uiteten of de kroeg in.

 • flexibele werktijden
  Bepaal je eigen werktijden

  Werk wanneer het jou uitkomt: doordeweeks, ‘s avonds, in het weekend of een mix. Al vanaf 16 uur per week.

 • cendris coins
  Spaar voor Cendris Coins

  Hard werken wordt beloond. Spaar voor leuke dagjes uit, mooie cadeaus en meer met onze Cendris Coins.

Vacatures bij de Nederlandse Loterij

Ben jij op zoek naar een vacature in klantcontact? Bekijk dan onze vacatures in RotterdamLeeuwarden of Enschede en solliciteer direct online. Staat jouw baan er op dit moment niet tussen, maar wil je wel graag bij Cendris werken? Schrijf je dan in op onze jobalert, zodat je per e-mail op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste vacatures.

Waarom werken voor Cendris zo leuk is

Verveling op het werk; dat ken ik niet bij Cendris. Het is namelijk altijd gezellig dankzij mijn collega's. Bel ik niet met een klant, dan help ik wel een collega die er even niet uitkomt. Of we spelen met z'n allen een spelletje tijdens de pauze.